Familien Simonsen`s hjemmeside

WWW.4paatur.dk         4paatur@4paatur.dk

 

 

  Vælg side:

Hvem er vi ?

Mange vil spørge sig selv , hvordan vi tør, hvad med sikkerheden, hus, job mm. Sådanne en tur kræver stor planlægning, vi har da også talt med skolen, kommunen mm.  

Planlægningen startede i vores sommerferien 2005 på Riis campingplads i Jylland. Vi satte vores hus til salg, for det var vores tanke ikke at have noget hus mens vi var væk. Huset blev solgt, og - vi fik lidt kolde fødder med hensyn til bolig, så vi fandt et rigtigt drømmehus i Fakse. Prisen på møbelopbevaring var lig med terminerne så der var ikke meget betænkning. Vi flyttede i marts 2006 til det nye hus, møbler blev hurtigt stillet ind i huset, hvorefter vi påbegyndt turen den 3. april. En hurtig aftale med vores nye nabo om græsslåning og vagt blev indgået.

Jan:

Børnepasningsorlov fra job i 1 år.

Gitte:

Har også fået orlov fra job i 1 år.

Børnene Nicolai og Julie: 

Fra skolens side har de været meget forstående, de mener det vil være en meget god og sund tur sammen med sine børn. Skolen kunne dog ikke stille lærertimer til rådighed, men hvis læreren vil være med skal det være i hans fritid, så resultatet bliver, at skolen stiller bøger mm. til rådighed. Vi holder så kontakt med nogle forælder fra både Nicolai og Julie`s klasse, så forestår vi som forælder selv undervisninger, og kan hente assistance via de kontaktforælder vi har lavet en aftale med.

Kommunen:

Med hensyn til kommunen (Køge) var der ikke meget velvillighed til at hjælpe. Vi forespurgte hvordan vi stod med hensyn til sygesikringen. De kunne meddele os at vi fra dag 1. var uden dækning. Det var jo en noget betynget meddelelse. Vi gav dog ikke op. På internettet fandt vi ud af, at der er noget der hedder "blå sygesikringsbevis". Vi henvendte os på ny til kommunen og fik uden problemer eller spørgsmål bestilt "vores" blå sygesikringsbevis. Det blå sygesikringsbevis dækker op til 1. år på rejse i udlandet, Europa mm. Tænk engang en service fra Køge kommunes side af.