Familien Simonsen`s hjemmeside

WWW.4paatur.dk         4paatur@4paatur.dk

  Vælg side:

April - maj - juni - juli - august - september - oktober - november - december  

Billeder fra turen:

En smuk rasteplads med mulighed for overnatning ved Lagos, men vi endte på en campingplads noget herfra.

Her fra Sagres det sydeligeste af Portugal. I gamle dage (på Christopher Columbus tid) kaldet verdens ende, man troede ikke der var andet end en afgrund videre (jorden var jo flad !!).

 

Istid, et lille hvil før turen går videre til Lisabon.

En overnatning i Melides før Porto. Vi ankom om aftenen da det var mørkt. Hvilken fantastisk syn der mødte os om morgenen. Sjældent har vi set så flot en strand.

Fatima, en Pilgrimsby hvor paven holder messe to gange om året. Paven var der ikke i dag, så Jan holdt messen for de 300.000 tilskuer.

Her en overnatning på en p.pl. ved Rego de Leirosa

Dette må være verdens største sandkasse !!!

Så er det Viana do Castelo, sidste stop i Portugal inden turen går ind i Spaniens norlige del med MANGE bjerge. Vi skal være i Barcelona til den 1. juli, der får vi besøg fra Danmark.

Gadesalg, her sælges fisk som udgør en hoveddel af portugisernes og spaniolernes kost.

Her er vi i Valenca. Byen er omgivet af en mur, som blev brugt til at holde Galicerne fra Spanien ude. Broen i baggrunden er bygget af Eiffel og er 333 meter lang.

Så går turen videre fra Nord Portugal og mod Madrid. Her et billede af det ørkenagtige landskab 400 km. før Madrid og 400 km. efter Madrid mod Barcelona. Det lykkes os at se b.la. en Ørn, samt en gruppe af Gribbe. Det er svært ud fra billeder at vise det barske landskabet.

Ja, vi fik også været i Andorra. Her et billede ud over Andorra by, samt vejen derop til. Byen ligger i 1050 meters højde. Andorra er ikke medlem af EU, og der var da også told kontrol. Vejen op til Andorra forgår med meget bjergkørsel. Mange tunneller gennem bjergene, samt stigning / fald af vejen på op til 10%.

 

Efter endt tur til Andorra sluttede dagen med svimmingpool tur på camping Grand Sol 10 km. fra Andorra i 500 meters højde og 32 gr.

   

Så går turen ned fra bjergene mod Tarragona.

                    

Her et billede af de frit flyvende papegøjer. Billedet er taget på camping Gerroffer i Sigtes.

 

Så nåede vi til Camping Vilanova Ila Geltru, her venter vi besøg fra Danmark. I mellemtiden aflægger vi besøg i Barcelona. Billeder herfra er lagt under juli af pladshensyn.