Retur til forsiden

November 2006

www.4paatur.dk

4paatur@4paatur.dk

Månedens dagbog:

Lørdag 4/11: Så er vi altså gået ind i en rigtig efterårs måned. Vore hyggelige naboer er taget videre sydpå, det er der i øvrigt mange der er. Det er nu også blevet koldt om aftenen, så vi har sat hele forteltet på markisen - og det er således en aftale at vi kun handler stort ind een gang ugentlig eller hver 14. dag, da det er for besværligt at pakke hele historien sammen. Derfor har vi da også pensionist limousinen med da vi tager bussen til marked. Mor her får da for en gang skyld købt en taske og 2 par sko !!! og Jan har indtaget limousinen med et meget flot citrontræ, med 5 store citroner som nødig skulle falde af på en farefuld tur rundt mellem 1000 andre vogne af slagsen. I bussen tilbage, morer de lokale sig en smule over vores overfyldte indkøbsvogn og sikkert også over indholdet.

Søndag 5/11: Jubiii hele 2 brevpakker hjemmefra. Den længe ventet Ice Age 2 har Jannie sendt ned til os, børnene kan ALLE replikker fra 1érn så nu trænger vi til lidt nye. Farmor har sendt hyggeting, så det er lidt som juleaften.

Fredag 10/11: Hvem er det lige der har været på stranden og solbade? Julie og Nicolai var tillige ude og bade. Vandet er nok så koldt som i Danmark midt på sommeren.

Mandag 20/11: Dagene går nu sin rolige gang med hvad vi har beskrevet fra november måned, og vi er så småt begyndt at glæde os til at komme hjem. Det er nu en aftale med de store børn derhjemme, at vi holder jul sammen og vi forventer derfor at være hjemme omkring midten af december.

Fredag 24/11: Sitges er en meget hyggelig by, så vi tager bus og tog ( 9,40 euro for returbillet for 4 ) nemt og bekvemt. Slentre i gågaden, og kikker nærmere på een af de utallige hyggelige cafeer.

Søndag 26/11; Markedsdag - går med bare ben og t-shirt !!!!!!